Sidste nyt

Vi har netop afsluttet vores femte mandekursus, som vi kalder MANDeAFTEN II. Dette kursus fortsætter, og et nyt mande-kursus vil blive startet i begyndelsen af 2011. Vi udbyder således to mandekurser til foråret 2011: MANDeAFTEN III og MANDeDAGE 5

Ved siden af min daglige praksis er jeg optaget af at videreuddanne mig. For det første har jeg afsluttet den toårige efteruddannelse som "IMAGO parterapeut" og arbejder i stigende omfang med parterapi under supervision baseret på videooptagelser. I min praksis ser jeg hvordan arbejdet ud fra "den anerkendende dialog" hjælper mange par til at kommunikere bedre og dermed nå hinanden ved kærligt at åbne døre frem for at lade samlivet lukkes og forbitres.

For det andet uddanner jeg mig hos Stig Dankert Hjort i Psykoterapeutforeninges regi i anvendelsen af hypnose og hypnoterapi som et psykoterapeutisk redskab. Jeg ser hypnosen som en mulig genvej til bearbejdelse af visse dybt liggende og modstandsdygtige blokeringer. Arbejdet med hypnosen åbner mulighed for at hjælpe klienter til at optø fastfrosne mønstre og livsbegrænsende selvopfattelser.

Fra og med den 1. januar 2011 reguleres taksterne for solo- og parterapi.

 

Hjemmesiden er senest redigeret December 2010.

Hjemmesidens fotografier er optaget af min partner og ægteviv Bolette Rottbøll

Kontakt