AkademikereDen akademiske verden er en sand legeplads for skabende mennesker, et sted med rige muligheder for personlig udfoldelse. Imidlertid er det også en ganske hård og konkurrencebetonet verden med mangfoldige muligheder for at løbe ind i vanskeligheder, som ind imellem kan udvikle sig til personligt smertelige oplevelser.
Under rejsen ind i og gennem den akademiske verdens labyrinter udfordres man som menneske i rigeligt mål, både intellektuel, socialt og emotionelt.

Foruden fremgangsrige perioder og mere euforiske øjeblikke kommer man fra tid til anden i løbet af sin karriere gennem perioder præget af mismod måske desorientering eller ligefrem personlig krise.
I sådanne stunder, hvor man tøver i sin fremad- og opadrettede bevægelse, er der i imidlertid mulighed for at overveje sin livssituation, og hvis man tager imod og gribe denne lejlighed til at tænke og mærke dybere får man også chancen for eventuelt at revurdere sit værdigrundlag i tilværelsen.

Måske er du allerede nået et godt stykke i retning af at forfølge dine drømmes mål - og dine ambitioner - men derfor er det ikke sikkert at du ligefrem føler dig på rette spor for hele resten af livet. Måske er du - som så mange andre - nået til et sted i livet, hvor du spørger dig selv hvad det var du fik med dig ved at vælge den akademiske vej, men samtidig spørger du måske hvad du egentlig savner i tilværelsen ved at have satset på denne livsvej.

Personligt har jeg en baggrund i femogtyve års erfaring i den akademiske verden først som studerende, stipendiat i alle afskygninger, så adjunkt, og siden som lektor, studieleder og institutleder, og jeg synes nok at jeg kender den akademiske verden godt ud i hjørnerne.
Efter en dyb personlig krise i forbindelse med min kones alt for tidlige død tog jeg imidlertid den beslutning at sige farvel til det akademiske liv og at hellige mig virket som psykoterapeut.
Det er et privilegium for mig nu at kunne være på sidelinien i rollen som terapeut eller coach, som nogen foretrækker at kalde det. Det er mig en fornøjelse at kunne støtte mennesker, som står midt i livets tumult, og som gerne vil have hjælp til at udrede det - ofte indviklede - samspil mellem deres egne personlige dybereliggende temaer på den ene side, og den akademiske verdens særlige udfordringer og faldgruber på den anden side.
Jeg oplever det, i mit nuværende virke, som en stor værdi at kunne støtte søgende mennesker i at træffe bevidste valg i livet så de kan gøre det ud fra en grundig personlig overvejelse.

Du skal være velkommen i min praksis!

Kontakt